Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erotikus blogok - pornblog képes leírás - Szexmesék.tlap.hu
részletek »

Erotikus blogok - pornblog - Szexmesék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexmesek.tlap.hu » Erotikus blogok - pornblog
Keresés
Találatok száma - 5 db
Buja vágyak Miával

Buja vágyak Miával

Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem mutatkozik meg az olvasó előtt. Az írásaim az olvasót egy különleges szigetre kalauzolja, ahol a szürkehétköznapokat színessé varázsolja. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel és értékekkel, melyeket egy gondolat fűzére felfűzve élheti át az olvasó a titkot. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre. Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos.

Eroszita

Eroszita

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled. Erotikus olvasnivalók mindenkinek. Szexmesék, szex történetek írásban. Olvass szex és erotikus meséket történeteket.

GayBears Blog

GayBears Blog

A maci kultúra természetesen Amerikából indult hódító útjára... állítólag az első macis klub a nyolcvanas években alakult egy San Francisco-i motoros közösségből. A maci kifejezés sok ember számára vált vonzóvá, főleg azon amerikai férfiak körében, akik nem tudtak és nem is akartak azonosulni a városi homoszexuális életmóddal, és az ahhoz kapcsolódó sztereotípiákkal. Kerestek egy kifejezést, egy közösséget, ami beleillik a ideális amerikai férfi képbe, és jól elkülönül a sokszor nem véletlenül pejoratív jelzőktől. Ezt pedig a bear, azaz a maci közösség jelentette számukra.

Szex, vágyak, erotika

Szex, vágyak, erotika

Sok embernek a szexualitásról "egy jó kis kefélés" jut eszébe, és még véletlenül sem a szeretet fogalma. Hányan nem tudják, hogy az orgazmus a két nem szeretetenergiájának elegye. Ha valaki nehezen elégül ki, annak a szex csakrája blokkolt. Nem tud kinyílni ez az energiaközpont, ezáltal a nemek szexuális energiái sem tudnak egyesülni. Fontosnak tartanám a megfelelően felkészített szakemberek, kifejezetten erre a területre szakosodott pedagógusok, szexológusok munkáját, akik olyan természetes tevékenységként beszélnének a szexről, mint a mindennapi táplálkozásról. Nem kellene ennyire megkülönböztetni, diszkriminatívan kezelni a témát. Mikor jön már egy eredményes egészséges szexuális forradalom?

Szexmesék Blog

Szexmesék Blog

Erotikus hangvételű történetek, ismeretterjesztő szándékú írások, praktikák, élmények amelyekkel a Te szexuális életed is jobbá tehető.

igennem
Tuti menü