Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erotikus blogok - pornblog képes leírás - Szexmesék.tlap.hu
részletek »

Erotikus blogok - pornblog - Szexmesék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexmesek.tlap.hu » Erotikus blogok - pornblog
Keresés
Találatok száma - 17 db
Buja vágyak Miával

Buja vágyak Miával

Blogom a buja gondolataimról, erotikus vágyaimról, valós és kitalált szexuális élményeimről íródott. Szenvedély szülte szavak mögött a bonyolult egyéniségem mutatkozik meg az olvasó előtt. Az írásaim az olvasót egy különleges szigetre kalauzolja, ahol a szürkehétköznapokat színessé varázsolja. A gyöngyök tele vannak tömve emberi érzésekkel és értékekkel, melyeket egy gondolat fűzére felfűzve élheti át az olvasó a titkot. A szenvedély lassan belopódzik az olvasó elméjén át a bőre alá és a testében vár a kielégülésre. Éld át velem titkos vágyaid, mely lehet érzéki és szenvedélyes vagy vad és mocskos.

Csábító

Csábító

Világhálóba fogott lelki aktok, az exek és nextek randivonala. Szeretők, pasizási tanácsok, nemcsak nőknek.

Doenroy

Doenroy

Ezeket, mint a mágnes, úgy. Azért vannak aranyosak is - elvétve. Tizennyolc éves, aki komoly kapcsolatra vágyik, akár hamari összeköltözéssel; 23 éves egyetemista, aki öt éve php-zik, de nem tudta, mi az a WordPress vagy mod rewrite, viszont túl jó pasi a számítástechnikához; szűz srác, aki nem adta fel, ami egy kellemes beszélgetést eredményezett; modell srác, akiről kiderül, hogy nem is olyan szívdöglesztő a kinézete, viszont pengeéles esze van, jó stílusa és egyáltalán: nagyon emberi. Elég valószínűnek tartom, hogy egyik sem lesz a pasim, már csak abból kifolyólag is, hogy megérdemelnek egy normális nőt.

Eroszita

Eroszita

Kitalált, megélt és hallott történetek. Hozzátettem, elvettem, hogy jobban élvezd, de a valóság a legjobb - főleg ha átéled. Erotikus olvasnivalók mindenkinek. Szexmesék, szex történetek írásban. Olvass szex és erotikus meséket történeteket.

Erotikusblog

Erotikusblog

Kiszállt a kádból és mondta, hogy vigyem be a hálószobájába. Bevittem és az ágyra fektettem. Fölé hajoltam és ismét csókolózni kezdtünk, majd hirtelen fölpattant és én kerültem alulra. A fejem fölé térdelt és franciázni kezdtünk. Ez nagyon felizgatott mindkettőnket. Nagyon jó érzés volt. A csípője le, föl kezdett mozogni egyre gyorsabban és halk nyögésekbe kezdett. Éreztem, hogy nedvesedik forró puncija, nagyon finom volt. Hallottam hogy egyre gyorsabban veszi a levegőt és csípője már vadul rángatózik, reméltem hogy lassan elélvez.

fuckin' morgan

fuckin' morgan

Nem tagadom , tetszenek a szép fiúk. Az olyanok, akik a külsejükkel majdnem a tökéletességet súrolják. Szabályos arc, szép fogsor, gyönyörű kezek, huncut mosoly , meg a többi.Csak az ilyen pasik tudnak bennem valamilyen gyengéd érzelmet megmozgatni, értékeljék ezt le bárhogyan is.

GayBears Blog

GayBears Blog

A maci kultúra természetesen Amerikából indult hódító útjára... állítólag az első macis klub a nyolcvanas években alakult egy San Francisco-i motoros közösségből. A maci kifejezés sok ember számára vált vonzóvá, főleg azon amerikai férfiak körében, akik nem tudtak és nem is akartak azonosulni a városi homoszexuális életmóddal, és az ahhoz kapcsolódó sztereotípiákkal. Kerestek egy kifejezést, egy közösséget, ami beleillik a ideális amerikai férfi képbe, és jól elkülönül a sokszor nem véletlenül pejoratív jelzőktől. Ezt pedig a bear, azaz a maci közösség jelentette számukra.

Impro

Impro

Én már csak ilyen vagyok, abban lelem örömöm, ha Neked örömet okozhatok. Belemerülve a combjaid forróságába, bőrömet a kacér szőrszálaid simogatják, én pedig csókolom, ízlelgetem, ajkaimmal körbezárom és magamba szívom a kis húsodat. Erotikus pornó blog, szex írások, szexmesék, szextörténetek.

JennyBunny

JennyBunny

Nem tudom mért vagyok itt. De vmit ki kell írnom magamból... Azt hiszem magamról, hogy kivételes erotikus kisugárzásom van, és a szex velem lehet a legjobb...Aztán majd jól pofára esek... De csak nem! Mert a szex tényleg jó...imádom! Hmmm...:P

Hirdetés
Katica

Katica

Nagyon mély érzésű ember vagyok. Nekem is, mint sok embernek életében a SZERELEM, mint olyan, nagyon fontos szerepet játszik . Nagyon szeretem a szerelmes verseket, és addig amíg nem éreztem igazi szerelmet, nem is tudtam, hogy tudok verset írni. Az én szerelmem, fájdalmak, könnyek és állandó félelem között zajlik. Állandó bizonyítási kényszer hajt, hogy ki írjam magamból az érzéseimet. Azóta csak írom és írom a sorokat. Mindegy mit csinálok, ha jönnek a gondolatok, abba hagyom és leírom, mert olyan nagy a késztetés. Nem mondom, hogy fel akarom a versenyt venni József Attilával vagy Petőfi Sándorral, de abban is biztos vagyok, hogy sokkal jobb amatőr vers írók is vannak nálam, de szeretném azért én is megosztani másokkal is az érzéseimet. Az sem baj ha valakinek nem tetszik, a negatív vélemény is vélemény, mert abból tanul az ember, épitőleg hat rám. De ha valaki pozitív véleménnyel tisztel meg, azt köszönöm és szívesen várok mindenkit az oldalamon. érezzétek jó magatokat nálam, és osszátok meg velem és másokkal érzéseiteket, vagy mások gondolatait az életről. szeretettel üdvözöllek Benneteket az oldalamon

Krisztina Ventura

Krisztina Ventura

Modellkedem és promotere vagyok egy produkciós irodának. I was born in 1983.I graduated catering school in 2001,but appelied for casting I happened to start my career with nude photoing. Then I acted in erotic films.I work as model in Budapest. I like sports,especially fitness. I am againgst alcohol and drugs!

Párkapcsolati Tréning

Párkapcsolati Tréning

A párkapcsolat egy nagyon összetett dolog, amihez elengedhetetlen a lelki dolgok ismerete, a humor, az erotika, a szex, a másik nem mély ismerete, a szabadidő egy részének közös eltöltése, és még sorolhatnám. A párkapcsolat tréning ezekhez a fontos dolgokhoz ad útmutatást.

Szex, vágyak, erotika

Szex, vágyak, erotika

Sok embernek a szexualitásról "egy jó kis kefélés" jut eszébe, és még véletlenül sem a szeretet fogalma. Hányan nem tudják, hogy az orgazmus a két nem szeretetenergiájának elegye. Ha valaki nehezen elégül ki, annak a szex csakrája blokkolt. Nem tud kinyílni ez az energiaközpont, ezáltal a nemek szexuális energiái sem tudnak egyesülni. Fontosnak tartanám a megfelelően felkészített szakemberek, kifejezetten erre a területre szakosodott pedagógusok, szexológusok munkáját, akik olyan természetes tevékenységként beszélnének a szexről, mint a mindennapi táplálkozásról. Nem kellene ennyire megkülönböztetni, diszkriminatívan kezelni a témát. Mikor jön már egy eredményes egészséges szexuális forradalom?

Szexmesék

Szexmesék

Szerinted a bank automatának van köze a szexhez? Azon kívül persze, hogy a pénzhez van köze, a pénznek meg mindenhez, hisz pénzért minden megvehető.... No jó, nem fárasztalak ezzel. Tegnap történt, sorban álltam a belvárosi automata előtt. Sorban? Egy csaj volt előttem, olyan húsz éves forma, magas sarkú cipő, fenekét alig takaró szoknya, aztán a szoknya derekától felfelé jó ideig semmi, majd egy top, fejtetőre tűzött haj, alatta olyan kecses nyak, amilyet megálmodik az ember fia. Imádom az ilyen hattyúnyakat finoman harapdálni, csókolni, szívogatni.

Szexmesék Blog

Szexmesék Blog

Erotikus hangvételű történetek, ismeretterjesztő szándékú írások, praktikák, élmények amelyekkel a Te szexuális életed is jobbá tehető.

Szexpartner riportok

Szexpartner riportok

Szexpartner portál: hölgyek és fiúk riportjai és hirdetései az ország minden területéről. Partnerkereső oldalunk lehetőséget nyújt mindenkinek, hogy egész álló nap megtalálja az ízléseinek és igényeinek leginkább megfelelő partnert. A Budapesterotika.hu fotógaranciás képeket szerepeltet elsősorban. A képeken levő színes ábrás emblémák a fényképek eredetiségét mutatja. Ennek segítségével a leendő partnereket nem fogja csalódás érni, mert az ilyen jelzéssel jelölt emberek biztosan a saját képeikkel hirdetik magukat.

Szikrázó madár szemek

Szikrázó madár szemek

Nem vagyok más,mint egy kéz,mely kinyul a mélyböl és kezedet keresi. Add, kérlek, hogy ne féljek, hogy ne legyen a lelkem magánya oly fájó. Add, hogy ne legyen kezem egy csupasz, árva kéz,mely az élet tengerpartján az illékony hullámokat markolná, de még a nedves homok is kicsorog az ujjaim közül ... Add, hogy ne féljek élni, add, hogy ne féljek ujra szeretni ...

igennem
Tuti menü